Звездната красавица Меган Фокс проговори за суровата действителност в Холивуд, след като стана лице на списание "Престиж". Тя даде откровено интервю, в което сподели разочарованието си от средата на шоубизнеса. 

Според нея в Холивуд липсва човечност и съвест и няма никакви изгледи това да се промени. 
„Вътре в студиото няма нравственост или ценности. Само жажда. Ако можех да променя това, разбира се, че бих го направила. От многото случаи идват емоционалните травми: хората преживяват всичко и отново се завръщат.

Всеки е само обект, средство за достигане на целите. Ти не можеш да си тръгнеш по време на снимките, защото губиш два милиона долара. Работим въпреки травмите. Всичко е нормално, докато твоето лице изглежда отлично и само тогава можеш да се снимаш“, разказва актрисата. 

Актрисата разкрива още, че когато попаднеш в тази среда се превръщаш в човек без скруполи и си готов на всичко, само и само да постигнеш целите си. 

„Когато бюджетът на филма е 100 милиона долара, ценността на човешкия живот нищо не значи. Единствената цел е да се завърши филмът навреме, за да се продаде добре“, обяснява Меган.