Меган Фокс е една от най-сексапилните известни жени в света, а нейните тоалети винаги са били подбирани внимателно. На тазгодишните музикални награди на списание "Билборд" звездата реши да заложи на скандалното и силно разголено облекло. Брюнетката бе избрала рокля на френската модна къща Mugler, която разкрива добре всички части от тялото на актрисата, която с гордост демонстрира перфектните си извивки.

В горната си част роклята на Фокс приличаше на корсет от изкуствена кожа, а надолу беше като прозрачна, драпирана пола от тюл. Половинката на Меган – рапърът Machine Gun Kelly също се появи в доста интересно амплоа на червения килим. Той бе заложил на костюм на Balmain с разкопчана риза, под която се виждаха татуировките на гърдите му, а визията му бе допълнена от куп аксесоари и боядисаният му в черно език.

Ако стилът на 35-годишната Меган ви се вижда познат, вероятно е защото през 2019 г. Ким Кардашян „разби“ интернет пространството с поразително подобна винтидж рокля на Thierry Mugler, която в горната си част приличаше на голяма черна каишка омотана около гърдите ѝ.