Меган Фокс е категорично решена да заличи следата от Мерилин Монро върху тялото си.

Както е известно актрисата има татус на емблематичния холивудски секссимвол, който се намира на дясната й ръка. Меган обаче е решила да премахне рисунката на Мерилин, като по всяка вероятност на нейно място ще избродира друга татуировка, пише Lifestyle.bg

На неотдавна провело се парти, на което тя присъствала заедно със съпруга си Брайън Остин Грийн, Меган показала ръката си и част от татуировката вече била изчезнала и цялата изглеждала по-светла от нормалното, докладват холивудските клюкари.

Според експертите в бранша, татуировка с такава големина трябва да бъде премахната на няколко пъти. Меган е заявявала по-рано, че си е татуирала Мерилин, за да се настрои по най-подходящия начин, за да успее като актриса.

"Наистина се възхищавам на Мерилин, но никога не бих се опитвала да й подражавам. Направих си татуировката като предупреждение. Тя ме предупреждава никога да не позволявам да се отнасят толкова лошо към мен от филмовата индустрия, така че това да ме сломи", заяви 24-годишната екранна красавица, цитирана от БГНЕС.