Меган Маркъл и принц Хари са получили писмо с антракс, разкриха медиите на Острова.

Пратка, съдържаща телеграма с бял прах, е била изпратена до двореца Кенсингтън, където бъдещите младоженци живеят. Тъй като пакетът се е сторил подозрителен, той не е бил предаден на двойката, а на експерти, които да проверят антракс ли е това в действителност.

След проведени тестове за щастие се установява, че белият прах е безвреден. Оказва се обаче, че подобна пратка е била получена и в до Уестминстърския дворец. Скотланд Ярд разследва дали има връзка между двата случая и дали писмата са изпратени с цел сплашване.

Междувременно стана ясно, че Хари и Меган ще се врекат във вечна вярност на църковна церемония в параклиса "Свети Джордж" в Уиндзор, която ще бъде водена от самия архиепископ на Кентърбъри Джъстин Уелби.

Тяхната църковна венчавка ще се проведе от 12 до 13 часа на обяд в главния параклис в Уинздор, разкриха днес от двореца Кенсингтън. След края на церемонията както повелява традицията младоженците ще напуснат замъка и ще се отправят на обиколка из централните улици на града. Когато тя приключи те ще се върнат обратно в замъка Уиндзор, където в "Свети Джордж Хол" ще устроят прием. На него ще присъстват не повече от 250-300 човека , разкрива източник на "Дейли Мейл".

Вечерта пък бащата на младоженеца - принц Чарлз, ще даде прием в чест на младото семейство, както направи за Уилям и Кейт през 2011 година. Приемът ще включва две части - неофициална, представляваща вечеря за около 350 гости, и коктейл с уиски бар за около 550-600 човека.

Вечерята е само за най-близките до младоженците и техните семейства и според източник на нея най-вероятно ще присъстват и колеги на Меган от сериала "Костюмари", допълва източникът на британската медия.

Текст: Woman.bg