Принц Хари и Меган Маркъл се завръщат във Великобритания. Двойката, която в края на 2019 година обяви, че се оттегля от кралския двор, ще присъства специално събитие в Уестминстърското абатство на 9 март, когато във Великобритания се чества Денят на общността. Според The Sunday Times, Хари и Меган ще доведат и 10-месечния си син Арчи, който в момента е с тях в Канада.

Херцозите на Съсекс ще се присъединят към останалата част от кралското семейство, което ще отбележи първата им среща след отказването на Хари и Меган от короната. Също така се очаква двамата да приключат и последните си кралски задължения във Великобритания преди да се установят в Северна Америка, предава Tialoto.bg.

В момента семейството се намира във Ванкувър и са в усилено търсене на нов дом. Освен, че се отказаха от кралските си задължения и привилегии, Хари и Меган ще се опитат да бъдат и финансово независими.

Преди няколко дни двойката се появи изненадващо на парти в Маями, където са вечеряли с Дженифър Лопес и Алекс Родригес. Според The Sunday Times, херцозите на Съсекс са получили 1 млн. долара, за да присъстват на събитието.