Вчера излязоха официалните портрети на принц Хари и Меган Маркъл, създадени специално по повод годежа на двойката.

Фотосите, качени във Facebook от страницата на двореца Кенсингтън, предизвикаха истинска сензация в интернет пространството и бързо събраха хиляди харесвания и възторжени коментари.

Годениците не пропуснаха да благодарят на своите почитатели за милите пожелания.

"Благодаря ви много за всички чудесни коментари след пускането на портретите на принц Хари и госпожица Меган Маркъл.

Двойката е изключително благодарна за топлите и мили послания, които получиха в този щастлив момент. Като израз на благодарността си те решиха да споделят с вас снимка от деня на официалната фотосесия по случай годежа им", гласи съобщение, пуснато от двореца Кенсингтън.

На фотоса виждаме усмихнатите до уши бъдещи младоженци в неформална обстановка, като впечатление прави не само любовта, която струи от тях, но и изящната рокля на канадската актриса.

Тя несъмнено е доста нестандартен избор за случая и коренно се различава от тази, която Кейт бе подбрала преди години за портретите си с принц Уилям. Докато тоалетът на херцогинята бе нежен и семпъл, този на Меган бе с изящен и пищен дизайн, включващ множество инкрустации и пера.

Впечатляваща е не само визията на роклята, но и цената . Тя струва цели 123 000 лева, но е интересно, че не се появи нито един коментар, обвиняващ Маркъл в разхищение.

Припомняме ви, че когато преди месеци първата дама на САЩ бе заснета с палто от Dolce & Gabbana за 90 000 критиките по неин адрес не закъсняха.

Текст: Woman.bg