Меган Маркъл чака второто си дете, обявиха официално бившата актриса и принц Хари точно на деня на Свети Валентин. "Можем да потвърдим, че Арчи ще става батко. Херцозите на Съсекс са повече от щастливи в очакване на второто си дете", заяви говорител на семейната двойка. Бебето ще бъде пето внуче на принц Чарлз и покойната лейди Даяна, както и десето правнуче на кралица Елизабет Втора. Woman.bg припомня, че Арчи ще стане на 2 години на 6 май.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Новината за щастливото събитие, обявена с черно бяла снимка на любимия фотограф на двойката, идва след като самата Меган Маркъл призна, че е претърпяла спонтанен аборт миналата година. На фотографията, в която бъдещите родители се гледат влюбено, мама Меган е облечена в рокля на Каролина Ерера-същата, която носеше и докато чакаше да даде живот на Арчи. 39-годишната артистка и 36-годишният брат на принц Уилям официално се отказаха от кралските си задължения миналата година, защото настояват Арчи да живее като нормално дете.

Все още влюбените не обявяват пола на бъдещето си дете. Тримата живеят в Калифорния и ревниво пазят личния си живот, а наскоро Маркъл спечели дело срещу папараци. Преди време в интервю самият принц Хари обясни, че двамата с жена му планират да имат само две деца, за да опазят планетата