Шокиращо разкритие беше направено за актрисата Меган Маркъл дни преди сватбата ѝ с британския принц Хари. Американски адвокат обяви сензационно, че бъдещата принцеса е роднина на Джак Изкормвача, съобщава "Daily Star".

Джеф Мъджес, който е осми братовчед на Меган Маркъл, заяви, че неговият пра-прадядо е Херман Уебстър Мъджес – останал в историята като първия американски сериен убиец под името Ейч Ейч Холмс (H. H. Holmes). Той е извършител на стотици брутални престъпления в своята "Фабрика за убийства" – хотел, който построил в Чикаго специално, за да може да убива гостите, който отсядат. Смята се, че неговите жертви наброяват над 200 души. Зловещият сериен убиец е обесен в затвор във Филаделфия на 7 май 1896 година, след като е бил признат за виновен за 4 убийства и 6 опита за убийство.

Самият Холмс е признал, че е умъртвил 27 души. Много хора смятат, че Холмс е истинският Джак Изкормвача – митериозният зловещ сериен убиец на проститутки в Лондон, чиято самоличност така и не е разкрита. Основание за това им дава фактът, че Холмс е бил в Лондон по времето, когато са извършени 11-те кървавите убийства в Източен Лондон – през 1888 година.

Шокиращото разкритие за семейните връзки на Меган Маркъл адвокатът направи в документален филм със заглавие "Запознайте се със семейство Маркъл".