Точно такава я помним на първата й публична поява заедно с принц Хари – с тесни дънки и оувърсайз памучна риза. Меган Маркъл изглежда съвършено така. Сега херцогинята се завръща към тази спортно-елегантна класика. Не знаем дали кралицата одобрява, но ние бързаме да го направим вместо нея!

Това семпло, женствено съчетание с обувки на ток просто наистина кара излъчването на Меган да изпъкне. В тази визия херцогинята на Съсекс се появява изненадващо на фотосесия. Снимките са за благотворителната колекция, която Меган Маркъл разработва в сътрудничество с няколко британски бранда. Още за нея ви разказахме преди време тук.

Преди точно две години, с подобна визия Меган Маркъл направи първата си официална поява като приятелката на принц Хари. Двамата пристигнаха ръка за ръка на финала на игрите Invictus в Торонто, Канада. Тогава Меган бе облечена в широка памучна риза и слим от светъл деним, скъсан на коленете. Визията се допълваше от оригинални слънчеви очила и голяма кожена чанта, пише missbloom.