През последните няколко дни медии и потребители на социалните мрежи са буквално във възторг от малкия Арчи. Наследникът на херцозите на Съсекс Меган и Хари бе официално показан пред публиката по време на събитие, част от обиколката на звездното семейство в Африка. Мъникът присъства на срещата между родителите си и архиепископ Дезмънд Туту.

Може да се каже, че със своето приповдигнато настроение и широка усмивка на лицето Арчи умело привлече цялото внимание на присъстващите към себе си. Лъчезарното поведение на момченцето разтопи сърцата на хиляди, но фактът, че то е скромно облечено в дрешки от популярна марка за масова конфекция за 29 лева допълнително предизвика коментари сред потребителите на социалните мрежи.

Мнозина одобриха решението на родителите да не пилеят излишни пари за бебешки дрешки, които и без това бързо омаляват, а да заложат на тоалети на по-достъпни цени. Трябва обаче да отбележим, че не липсваше и критика по адрес на Меган. Решението ѝ да подбира за себе си скъпоструващи дизайнерски творения, а да облича наследника си в нискобюджетни дрехи, бе разтълкувано като егоистично и неподхождащо за грижовна майка.

"Меган се облича с тоалети за няколко хиляди, а детето с конфекция! Дано не ги е взела и от разпродажба!", бе и един от коментарите под материал в британски сайт. 

източник:woman.bg