Ирина Тенчева предварително е договорила точно колко време ще остане във „ВИП Брадър” и на коя дата ще си тръгне.

Многодетната майка приела да участва в шоуто, но при изричното условие, че няма да остане в него до края, пише "Уикенд".

Още когато влизала в Къщата, знаела, че не е там за победа, но не се издала нито веднъж. Ирина си била оплела перфектно кошницата с продуцента Нико Тупарев. Уговорката била да си тръгне елегантно и без скандали точно в деня, в който самата тя реши, без да дължи никакви неустойки.

Въпрос на допълнителна уговорка между нея и Тупарев било точно как да стане напускането й – дали по лично желание, или чрез номинация и изгонване.

Говори се, че самата Иринапредпочитала първия вариант, тъй като етикетът „изгонена” не й допадал. Въпреки това обаче се била съгласила да приеме без възражения дори изгонване, ако екипът прецени, че това ще вдигне рейтинга.



Според Уикенд” Тенчева не е единствата в шоуто, която е вписала в договора си точната дата за излизане. Екипът на шоуто има задачата да измисли правдоподобна „сценка” за напускането на всеки отделен участник, който предварително е договорил предсрочното си отстраняване.