Напоследък името на топ дизайнерката и риалити героиня - Миглена Каканашева - Мегз, е сред най-актуалните в медиите.

Наред със слуховете, че е анорексичка и бременна, има новини, свързани с професионалните й успехи, които са достойни за възхищение.

С гордост и нескрито вълнение, талантливото миньонче сподели в профила си във Fаcebook, че й предстои среща с исполина в световната мода - Карл Лагерфелд.

"Ако някой не се сеща кой е той - това е възрастният мъж с бяла коса, винаги с черни очила, висока бяла риза, вратовръзка и черно сако. Или, той е главният дизайнер на Шанел и Фенди, и най-влиятелният човек в света на модата днес.

Следя всичко, което прави и все си мечтая, че трябва да ме види преди да умре. Ей така, когато си представяш, че ще те види и ще каже, че веднага е усетил таланта ти и че ти ще станеш по-велика от него ... разни мои си мечти..", разкрива Мегз.

Тя се превърна в живо доказателство, че мечтите се превръщат в реалност, когато са подплатени с талант и амбиция. Преди няколко месеца Меги да кандидатства в световен конкурс, в чието жури е именно Карл Лагерфелд. Не спечелва конкурса, нещо повече, получава позвъняване и покана за среща на високо ниво с инвестиционния им екип, бранд мениджърите и креативните директори на компаниите, които са под шапката на организаторите.

"Черен, дебелак, анорексик ... Хората обичат да съдят. Но ти си повече от етикет! Това е концепцията, с която аз и екипа ми кандидатсвахме за конкурса. За пътя на една мечта от една торба парцали до среща с Карл Лагерфелд. Много хора ще кажат, че това, което правиш е боклук, даже, че ти самия си боклук. И много пъти, много други хора ще ги подкрепят и ще ти се присмеят. А ти ще си наранен.

И какво от това. На вътрешната страна на дрехата ми стой един друг етикет, с моето си име. За него си заслужава да бъда черен, дебелак, анорексик... Ти си повече от етикет, когато имаш мечта... ", завършва Меги, за к