Въпреки че Меги винаги е демонстрирала разбиране към хората, с които се среща и не веднъж е споделяла, че се опитва да не съди никого, тя все пак не успя да скрие възмущението си от майка, с която наскоро се видяла.

Тя сподели преживяването си с приятелите си във Facebook, като им разказа за случилото се и дори ги помоли за съвет дали е постъпила правилно в ситуацията.

"Много ми е мъчно. И не знам мъчно ли ми е, учудена ли съм или просто този път не можах да преглътна. Какво ми се случи преди малко. Излизам от супермаркета и ме спира жена с детенце. Жената беше нормална на вид, като казвам това имам предвид, че не беше мръсна, разстроена или облечена със скъсани дрехи. Спря ме и ме попита дали мога да дам пари на нея и дъщеря й, защото нямали за храна. Посягам към портмонето си, за да им помогна да се нахранят и в този момент чувам следните реплики: "Млъкни, не виждаш ли, че говоря с жената, твоите глупости изобщо не ме интересуват". Момиченцето беше попитало нещо майка си...  Все се мъча да не съм съдница. Все се старая да разграничавам намеренията на хората от конкретните им реакции. Може пък да са подтикнати от напрежение, стрес, глад... знам ли и аз вече какво... Но този път не можах. Погледнах жената, казах й: "Вие сте ужасна майка, не бих ви дала нищо" и се качих в колата си. Сега си седя вкъщи и си мисля дали пък не сгреших... И въобще има ли правилна постъпка в тази ситуация...", написа Меги, пише bliasak.bg.