Меги от „Търси се“ чака рожба. Любимата водеща на зрителите на Би Ти Ви е в очакване на първото си дете.

До началото на новия сезон на тв формата бебето трябва да се е родило. А бъдещата майка в момента е в трескава подготовка около приключване на тв проекта, за да може да си гледа после спокойно малчугана.

Бременността на Меги е очевидна и от пръв поглед личи, че е поне в шестия и дори в седмия месец от бременността си. Зрителите на Би Ти Ви обаче няма как да забележат коремчето й, тъй като младата майка е заснела голяма част от епизодите, преди да започне да й личи.

В момента тя усилено работи и по новия сезон на предаването, за да може спокойно след това да се грижи за детето. И се надява да се отдаде на смяна на пелени и памперси.

Очаква се бебето да е момче, пишат от „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Предвид възрастта на Меги, най-вероятно детето е заченато ин витро. Колежката й Нели Хаджийска също стана майка съвсем наскоро — роди втори син преди около месец.

За да даде възможност на бъдещата майка да се възстанови от раждането, Меги в момента е поела целия товар по предаването върху себе си. Двете нямат търпение да се роди и нейното бебе, за да ги возят заедно с количките.

Малцина знаят, че освен колежки Меги и Нели са и най-добри приятелки и живеят една до друга. Именно Нели запознава Меги със съпруга й Ивайло Димчев и преди две години става кума на сватбата им.

Меги много обича децата, а днес публикува специално съобщение в страницата си във Фейсбук, предназначено за племенника й, който има рожден ден:

сн.: Булфото