Най-новата приумица на топ-дизайнерката МЕГЗ е да комуникира с феновете си чрез видеа.

От около седмица Каканашева записва видеа и ги пуска в профилите си в социалните мрежи, а под тях става фурор от коментари, които вечно са на двата полюса - или крайно негативни или хвалещи първата ни дизайнерка.

В последното си видео от снощи, Каканашева не представя никакъв продукт, а е решила съвсем искрено да сподели на феновете си мнението си относно хейта по свой адрес.

Признаваме, че видеото е много трогателно и ни показа една различна, дори по детски чиста Миглена, пише HotArena.

Мегз разказва колко е страдала от хейта по нейн адрес и колко се е страхувала феновете ѝ да не се откажат от нея. Тя разказва още, че този уикенд се е случило нещо изключително, което ѝ е показало, че е на прав път - след едно от видеата ѝ са влезли 800 поръчки за 3 часа. Каканашева буквално се тресе от радост и не спира да благодари на феновете си.

Коментарите този път са предимно хвалебствени и положителни. Разбира се, злите езици не пропуснаха отново да критикуват и заподозряха, че МЕГЗ е просто много обиграна в манипулацията и това е поредната добре обмислена ПР стъпка от нейна страна.

Други пък решиха, че всъщност намеква, че с видеата си продава много повече от Гери-Никол, Тита и Николета, които са неини лица. И че отново се изкарва най-великата на света.