Мегз успя да се справи с един от най-сериозните си проблеми - огромният интернет хейт, на който всеки ден бе жертва. Под всяко клипче на дизайнерката се изливаха купища обиди и дори клетви. Имаше, разбира се и не малко положителни коментари, но тежките обиди, на които красавицата беше жертва ежедневно се набиваха най-много на очи.

Каканашева се оказа доста хитра и използва старата максима, че всичко си има цена. Тя пусна игра в своята страница, в която ако коментираш може да спечелиш от перуките й. И изведнъж стотици положителни коментари заваляха. Всички, които хейтваха с коментари от рода на - “Щипе ли” започнаха да пишат, че са много доволни от продуктите й и че се възхищават на успехите й

Това е втората подобна маневра на амбициозното миньонче. Преди седмица тя направи същото като пусна много интересен плат и обеща на феновете си, че този, който й даде най-интересна идея какво да направи с плата ще получи артикула като подарък. Коментарите отново бяха стотици и все положителни.

Така само за около 1000лв, Каканашева успя да реши основния си проблем в интернет пространството. Тя се научи да споделя успеха си с другите като им дава малки подаръци и завистта и хейта намаляха. Разбира се е възможно, сега да коментират само хората, които по принцип харесват Мегз и които преди са мълчели, защото не са искали да падат на нивото на обиждащите.

Красавицата още се похвали в инстаграм историите си, че е качила цели 6 килограма, въпреки че беше в болница и почти е възтановила теглото си от преди Вип Брадър, припомня HotArena.net