Първа Елза Парини заговори, че в живота на топ дизайнерката Мегз има нещо свръхестествено, свързано с черни магии. Според Елза Парини Мегз имала свръх способности чрез, които успявала в бизнеса си. Нещо повече Каканашева използвала тези свои способности преди години, за да омагьоса милионерски наследник от Пловдив.

Припомняме, че тогава Мегз бе окичила ръката си с пръстен с огромен диамант за 50 хиляди, но нещо се случи и красавицата развали с гръм и трясък годежа си. А малко след това започна любовна приказка с още по-богат наследник.

Според Елза Парини майката на златарския наследник от Пловдив се допитала до много силна Румънска врачка и тя и разказала, че в Мегз има нещо свръхестествено, чрез което тя постига всичко, което иска.

Без да осъзнава, самата Мегз също потвърди тази информация. В интервю за вестник "Уикенд" Каканашева разказва, че майка й заченала с нея благодарение на врачка, която предсказала, че ще роди след 3 месеца много различно и надарено дете. Така и станало, след три месеца майката на Мегз, която имала проблеми с зачеването до онзи момент, родила дъщеричка.

Шушука се още, че майката на Мегз е продала душата на дъщеря си на дявола още с раждането й. Тя толкова силно искала да има дете, че помолила не кой да е, а самия дявол за помощ. Съгласила се дъщеря й никога да не изпита истинска любов само и само да е много известна и отрупана в злато. Магията щяла да се развали само ако Мегз се откажела от славата и богатството заради мъж.

Днес едва на 27 Мегз се радва на слава и успех, но с мъка признава, че още никога не е изпитвала истинска любов.