Провъзгласилата се за дизайнерка с дрехи от Китай - Миглена Каканашева се чуди как да привлече отново вниманието към себе си. С днешна дата се опита да жъне похвали и лайкове с кадър, който досущ напомня на снимка публикувана преди време от фолк певицата Емилия и съпругът й Башур по повод 3 март. На фотоса тогава блондинката и бизнесмена позираха в народни носии.

Същата композиция изкопира и Мегз в компанията на транспортният бос Румен Рончев. Припомняме ви, че двамата бяха хванати в автомобилна измама, опитвайки се да вземат застраховката на уж откраднатия джип на риалити фурията. Докато вървеше делото Рончев категорично се отрече от любимата си Каканашева, а после след като всичко мина се прибра при нея като послушно кученце. 

Разбира се всеки може да носи народна носия и да демонстрира любовта си към българското. Комерсиалното послание търсещо лайкове и положителни оценки от страна на Мегз обаче лъха от далече. Ето какво написа и тя: “Аз съм българка, но и католичка. Завърших хуманитарната гимназия в Пловдив, която е еталон за профил история и литература, но после взех висшето си образование в Англия с модерната специалност психология. Изкарвам си парите основно от влиянието, което имам в социалните мрежи и имам риалити за инфлуенсъри. Но в същото време съм производител и работодател в България. Ежедневно се вдъхновявам от чужди тенденции и течения. Но се прекланям и обичам с цялото си сърце нашите традиции и обичаи. Избрала съм да живея в България, но искам да пътувам, да се уча и да опознавам света. Затова днес на чуждия празник “Halloween” и в навечерието на един от най-светлите родни празници “Денят на народните будители” искам да ви споделя, че не разбирам защо на този ден винаги има разцепление с привкус ала - “който празнува не е истински българин и не почита родното”. АЗ ИСКАМ И ДВЕТЕ. Новото влиза все по-силно в живота ни и това да го приемем и да се развиваме с него е страхотно. Това, обаче, не означава да забравим историята, традициите си и онези, които дадоха живота си, за да имаме ние бъдеще. Аз лично искам да градя това бъдеще с най-доброто от чуждото и нашето”.