Топ дизайнерката Миглена Какакншаева - Мегз за пореден път се състезава със самата себе си, като успя да се надмине и да стигне класата на Бродуей.

Тя имаше честта според заслуги от миналите формати на Модната седмица у нас, да закрие тазгодишната, като го направи по възможно най-бляскавия и мащабен начин, залагайки на истинско танцово шоу на сцената, включващо освен 40 професионални танцьори, а и съчетание, изпълнено от гимнастичката ни - Симона Пейчева.

С дрехите на Мегз, танцуваха талантите от Dancing Stars, сред които бе и екранната героиня от хитовия сериал "София - ден и нощ" - Рая. Също така дефилираха и Megz Angels - най-следваните и най-харесвани момичета в България, сред които "Мис България 2015" - Марина Войкова, както и топ моделът Гери Дончева, която напусна риалити формата "Фермата", само и само да се изяви за модния бранд.



Темата на мюзикъла, достоен за Бродуей, изпълнен изключително внушително с шест машини за сняг и дим, бе феминизма. Нестихващите аплодисменти на публиката, сред която бе целия български хайлайф не спря да аплодира Каканашева. Представителка на украинскияVoque, която бе специален гост на събитието, пожела да заснеме няколко от представените модели на Мегз. Всички тези признания свидетелстват за това, че и в България могат да се износват проекти от световен мащаб! 

ВСИЧКИ СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК