Стайлингът на тазгодишните кандидатки за титлата Miss Playmate и тази година бе поверен на топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз, с чийто дрехи мераклийките за слава за първи път се представиха публично пред препълнения Planet Club Sofia преди няколко вечери.

Всички присъстващи, включително и множеството журналисти, станаха свидетели на саботаж от страна на Мегз, която сякаш умишлено провали представянето на една от най-потенциалните победителки – Маги, давайки й скъсана рокля.

Сякаш като по поръчка ципът й се пръсна точно на сцената и я остави по сутиен. Сконфузната ситуация обаче не разклати финалистката, а тя се опита да запази самообладание с широка усмивка на лицето.



Водещите на вечерта — Любен Дилов — син и моделката Александра Богданска обаче, побързаха да заплетат интрига и да разнищят причината за тази провокация от страна на Каканашева.

Те подеха открит разпит на сцената на Planet Club, като намекнаха за умишлено деяние от страна на дизайнерката.

Из заведението веднага се разнесе мълвата, че още в бекстейджа Маги категорично е отказвала да облече дрехите на Мегз, тъй като имала лична любовна причина, в основата на която е спряганият за гадже на Каканашева — Демир Доган.

Изкусителката познавала отдавна най-желания ерген в момента, дори били попадали на общи събития, но той все още бил прясно и лудо влюбен в "Бизнес дамата" на 2015.

Дали пък фаталната сексапилна бяла рокля няма да донесе победата на очарователното миньонче Маги, предстои да видим на същинския финал през февруари.