Снощи около 1:30 вечерта Мегз отново сподели в инстаграм историята си видео с цветя и балони. В четири поредни кратки видеа красавицата разказва за неочакваната изненада:

"Преди малко отворих вратата, за да си взема храната и останах изумена когато пред лицето ми изскочиха балоните и цветята. Сервитьорът побърза да се пошегува, че не са от него. Не че не знаех... Но знаете ли защо си позволявам да снимам и този път. Защото и аз като всички жени много често искам невъзможни неща и мрънкам и се сърдя и гоня ... знам ли и аз какво гоня - вятъра.

Обаче накрая осъзнаваш, че човек или те иска или не и ако те иска ще направи всичко дори когато си му го забранил. Дори когато си направил невъзможното да му го забраниш по всякакъв начин.

А ако не те иска, просто не те иска и това е. Може да търсиш хиляди извинения, или да го оправдаваш, но той просто няма да се промени. Затова ценете хората, които ви искат".

В светските среди отдавна се шушука, че Мегз не е в добри отношения с депутатския син, с когото вече година и половина има връзка. Каканашева искала да живее и не се чувствала щастлива с милионерския наследник, пише хотарена.нет

От видеото, обаче, става ясно, че чувствата на Мегз още не са изстинали съвсем. Също става ясно, че може би в живота й има и нов мъж, който обаче не й обръща голямо внимание. Изглежда Мегз сравнява двамата мъже и е истински объркана кой път да избере.