Мегз, която според критици, имаше най-достойно и градивно поведение във формата, продължава да бъде най-обсъжданата личност и след края му.

Нейните скандални клипчета повдигат всякакви страсти у аудиторията, но наред с тях, тя хвърли още една бомба в пространството. Миньончето, което до преди година бе плашещо слаба и се бореше с тежката диагноза - анорексия, сега отново влиза в тежката битка с килограмите.

И докато Сашка Васева опостушаваше всичко що се яде в Къщата, то Мегз бе подложена освен на тормоз, стрес и мисии, които къде от нейното упорство, къде по настояване на съквартирантите, я лишаваха от пълноценно хранене. Резултатът е на лице -8 кг., липсата на които е фатална за здравето на и без друго дребничката дизайнерка. Припомняме ви, че дори се наложи Мегз да се храни с отпадъци от храната на останалите съквартиранти, като например супа от кости и попара от саламура.

В момента тя крие кльощавите си форми изпод големи рокли, които да и придадат повече обем и да прикрият болестта й, видя hotarena.net С нея вече се свързаха професионални диетолози и спортни инструктури, които искрено желаят да й помогнат в поредната битка с анорексията.