На едно място само по мъжки се събраха да купонясват футболистите на ЦСКА. В популярната чалготека The One те поляха 70-годишнината на клуба. Сред ритнитопковците се открояваше и Георги Пеев, който преди година напусна руския Амкар (Перм) и сега се подвизава във Витоша (Бистрица). И докато Пеев е чест посетител на фолк клубовете, впечатление направи присъствието на бившия състезател и настоящ треньор по борба в класически стил - Армен Назарян. Той беше дошъл с брат си и с приятели.

На трето сепаре пък видимо се забавляваха ММА бойците Георги Валентинов и Благой Георгиев - също без половинките си, изкусителните блондинки Златка Райкова и певицата Десислава.

Дали предусетила тази съвкупност на тестостерон, или просто защото винаги се бута в центъра на събитията, дизайнерката Миглена Каканашева се появи по къса черна рокля с дълбоко деколте, което трудно скриваше новите й силиконови гърди. Мегз не показа известното си гадже, за което няколко пъти намекна в интервю, затова пък беше готова за нови подвизи.

Снимки: Иван Ерменков