Ексцентричната дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз реши да спъне за пореден път бизнес начинанията на врагинята си Ася Капчикова. Бившата брадърка сподели, че този път ще превземе пазара с нова линия бански костюми, които ще са тройно по-евтини от моделите на плеймейтката, пише "Телеграф".

Враждата между двете дами започна в началото на тази година, след като екс-Крисковицата разкри подробности за непогасените дългове на Каканашева. В ранни зори Гери Малкоданска сподели за огромна драма, сполетяла майка й (ВИДЕО) Мегз на свой ред избухна, споделяйки, че не дължи нищо и подчерта, че русокоската преувеличава, за да добие популярност на чужд гръб. Оттогава и двете сипят остри критики една срещу друга в социалните мрежи.

На ход е Миглена, която обяви, че лятната й колекция с бански костюми ще е факт до броени дни. Част от първите модели вече са публикувани на официалната страница на дизайнерката. Тя успя да изпревари Капчикова, която първа сподели, че усилено работи по собствената си линия. "ще заложа на ярките цветове, тъй като създават настроение", бе споделила Ася.

Точно същите е избрала и бившата брадърка, която съвсем умишлено качи снимки в социалната мрежа, подчертавайки, че става дума за лимитирана серия. Между 20-40 лева струват моделите на раковската Коко Шанел, докато цените на Капчикова варират от 50 до 100 лева. Кошмар и за двете бизнесдами обаче е брандът на Николета Лозанова. "Отдавна не съм ви скандализирала, шокирала и разгорещявала! Сега ще го направя с гръм и трясък, както само аз го мога", каза преди време НиЛо.