Вчера вечерта в изискан столичен хотел бяха раздадени годишните награди на академията за мода "Златна игла 2017".

Отличия бяха връчени в шест категории, сред които гримьор и фотограф на годината, модна къща и дизайнер на годината.

Сред спечелилите беше и една от най-коментираните представителки на родния хайлайф - именно топ дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз.

Каканашева получи Златна игла за модна къща на годината и всички безспорно трябва да признаем, че въпреки честата критика, на която е обект, тя отново успя да надмине собствените си рекорди по иновативност, изненада и бюджет.



Както на седмиците на модата, така и тук първата ни дизайнерка не се задоволи с обикновено дефиле с общи манекени като всички останали дизайнери. Каканашева бе подготвила цял спектакъл с ангелите си и бе поканила двама илюзионисти с по няколко рекорда в книгата на Гинес, които чрез магия да убедят публиката и журито, че именно тя заслужава наградата.

На сцената видяхме много специални ефекти и няколко магии, в който ангелите ѝ се преобличаха за секунди докато бяха вдигнати във въздуха или смачкани с преса. Кулминацията на шоуто беше когато един от най-красивите и популярни ангели Велина Узунова изчезна на сцената в магически стол и се появи в другия край на залата.

Мегз и екипа ѝ заслужено получиха наградата си и обраха аплодисментите на публиката, сред която беше и синът на Ахмет Доган, спряган за половинка на дизайнерката.

Двамата не обелиха нито дума, Демир дори бе настанен в другия край на залата, но не изпускаше от поглед любимата си и остана до края на спектакъла, за да види награждаването ѝ, въпреки, че придпужителите му си бяха тръгнали.