Мегз показа майка си - Магдалена в тв ефир, нервничейки в кулинарното шоу - "Мама готви по-добре".

Те спечелиха двубоя срещу Джулиана Гани и нейната майка, като сготвиха гъши дроб с карамелизирани ябълки, който Иван Звездев призна за божествено вкусен.

Каканашева обаче, показа такъв хъс за победа и нервозност, че изпотроши студиото на предаването. Тя неволно изпусна цял буркан със захар, който се пръсна на пода. След което пък, разля вино и щеше да се самозапали в момента на фламбирането на ябълките.

Кошмарите в кухнята за миньончето не свършиха до тук, тя не успя да разпознае гъшия дроб и ментата и режеше ябълките като с мачете, а накрая се изпокара и с водещия Александър - Сано, като сопнато му се развика да се появява, само когато го повика.

Сякаш всички издънки в кухнята не бяха достатъчни , когато точно на финала нервите на Мегз не издържаха и нереалното и самочувствие лъсна като тя се развика на майка си, че нямала време да украси чинията си като рокля и не искала да подава обикновена чиния сякаш е обикновен човек.



Все пак трябва да признаем, че това беше един от най-интересните епизоди на предаването, и че неочаквано след цялата истерия, Каканашева поднесе идеално украсена чиния и с майка й спечелиха двубоя.