Дизайнерката Миглена Каканашева използва вчерашния католически празник Сирни Заговезни не за да поиска прошка, както е прието, а да изплаче болката си обидите, които получава ежечасно. Съквартирантката написа дълъг пост във Фейсбук, както твърди през сълзи, за да отчете, че тя е една от най-обижданите персони в България. Екипът й не смогвал да изтрие грозните квалификации, с които я замеряла непознати в социалната мрежа. „Колко съм глупава, колко съм грозна, кой ме чукал и кой е създал бизнеса ми. И клетви, десетки клетви. Дори хората пишат лош коментар за мен, в който например ми пожелават да умра, а после броят колко лайка е събрал коментара и се кефят, че други им го харесват”, емоционално описва бедите си бившата брадърка.

Тя не може да приеме, че обидата се е превърнала във форма на забавление, но е категорична, че няма обидна дума в света, която да може да я пречупи. Не било така с други хора, които се затваряли в себе си и се отказвали от плановете си, когато се сблъсквали с обидата, философства още моделиерката. Затова тя решила да не иска прошка, а да призове за отговорност всички, които хулят и кълнат. „Следващият път когато искаш да се подиграеш или обидиш, се замисли ЗАЩО имаш нужда от тази помия?
Аз ти давам да ме нараниш, ако това ще те накара да се чувстваш по-добре. Но обидата ще те направи още по-слаб, мръсен и неуспял”, завършва емоционалният си пост Каканашева.