Зрителка обвини дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз в печалбарство и преструвка. Според нея припадъкът на моделиерката от вчера вечер, който за малко да измести фокуса на вниманието от сватбата на Дани и Алекс, е нагласен. Ето какво написа тя на страницата на предаването „На кафе”: Преди да ожалите Мегз, вижте за какво беше този театър. Явно със знанието на майка си и екипа който поддържа страницата й, са се уговорили предварително или просто си знаят номерата, защото няма НОРМАЛНА МАЙКА, която вместо да се притесни в такъв момент, ще снима как детето й стада, не може да седи, а лежи безпомощно с изкривеното лице и ще използва веднага тези снимки, за да рекламира и пусне за продажба черната рокля с която беше Миглена. Много НАГЛО и пошло е, да лъжеш хората, да те съжаляват и съчувстват, за да реализираш по-голяма печалба”, пише зрителката със странното име Марей Монсит.

Самата Гала пък разкри, че и днес пред къщата на Големия брат е имало линейка, но не е ясно, дали тя е била пак за дизайнерката. Вчера Мегз се бе затворила в тоалетната и обяви, че не може да диша. Наложи се Тото да изнесе Каканашева от тоалетната и да я отнесе на ръце до изповедалнята. От истеричния рев на Миглена обаче така и не се разбра какво й е и лекар я прегледа спешно. Оказа се, че тя няма нужда от медицинска помощ. Днес Ваня Щерева разказа пред Гала, че е разказала на Мегз как преди време е получила паник атака.
Вчерашният припадък коментаторката в студиото Жени Калканджиева пък отдаде на невъзможността моделиерката да се види булка като Богданска.