Топ дизайнерката - Миглена Каканашева - Мегз, която умело дърпа конците на сценаристите в тазгодишния сезон на VIP Brother, отново бе спасена на поредните елиминации.

При това Ники Кънчев съобщи, че тя е събрала най-висока зрителска подкрепа. За разлика от другите съквартиранти, които избягваха неудобните въпроси с недомлъвки или директен отказ от отговор, Мегз дръзна да даде яснота относно най-голямата мистерия около нея, а именно - дали има спонсор, който я издържа и подпомага бизнеса й.

"Стартирах абсолютно сама с една торба парцали за 100 лв. и всичко съм постигнала и продължавам да постигам самостоятелно!", категорична е бизнес дамата.

Отговорът продължава да не се харесва на светските клюкари, които упорито разпространяват неверни твърдения по нейн адрес. Тя обаче освен словесно, е доста експериментална и в действията си, що се отнася до дразнители като Шеф Петров. Провокирана от последните скандали в Къщата и отправените обидни коментари, Мегз решава да опита по-нетрадиционен подход в битката със скандалния готвач. Дизайнерката решително грабва черпак и тенджера от кухнята и се опитва да заглуши виковете и хапливите изказвания на заядливия кулинар.