Миглена Каканашева е твърдо решена да изнудва продуцентите на ВИП Брадър. Сред най-желаните и силно коментирани участници в идния сезон на риалити формата e именно скандалната топ дизайнерка - Миглена Каканашева- Мегз.

Явно Мегз, виждайки каква вълна от отзиви получи по повод начинанието, в което се впуска, е решила да изнудва продуцентите за още пари въпреки и без друго космическия й хонорар, споделя хотарена. Тя свикала спешна среща, на която обявила поне десет допълнителни претенции, които можела да си позволи само звезда от световна величина. Тъй като модната марка на Мегз е избрана да закрива гала вечерта на престижното модно събитие Sofia Fashion Week, на 16-ти септември, настояла да я пуснат да излезе за изявата си, едва броени дни след старта. Също така държала веднъж седмично да има среща насаме с любимия си, за да интимничат на спокойствие. Непременно настоявала и на един телефонен, работен разговор, всеки ден или бизнес среща, както и ежедневна статистика на продажбите на марката й.



Абсурдите не свършват до тук, Мегз настоявала и ежедневно за екип от фризьор и гримьор, които да се грижат за безупречния й вид, както и постоянно да й се вкарват дрехи от нейните колекции. Най-вероятно ще се окаже, че тайната на перфектната й фигура е в гъшия дроб, който държи да яде поне два пъти седмично. Желае и да й се осигури възможност всеки ден да медитира, тъй като била на много по-високо духовно ниво от всички останали съквартиранти.

В договора на дизайнерката трябвало да има и специална клауза, според която не можело да я карат да чака, защото това я докарвало до лудост. Трябвало да получава всичко, което й е обещано, незабавно според графика в предварителните уговорки. Дали претенциите на амбициозното миньонче ще бъдат задоволени, предстои да видим съвсем скоро.