Миглена Каканашева-Мегз избра Гергьовден, за да се похвали с нова кола и предизвика възхищението на феновете не само заради автомобила, но и заради секси външния си вид, видя Hotnews.bg. Брадърката напоследък е активна в социалните мрежи само по повод поредната разпродажба на дрехи от своите интернет магазини, но явно разхлабването на мерките я накара да се покаже в целия си блясък.

Новото возило обаче събуди спомените за най-известната кола на дизайнерката, която й донесе три години затвор условно, след като излъга, че е била открадната. Мегз не можела да плаща вноските по лизинга на джипа си и решила да измами застрахователите, като я обяви за гепена. Шашмата обаче бързо бе разкрита, а гаджето на Мегз дори се отзова в ареста. Двамата сътвориха истински цирк в съда, когато се гледаше мярката на Румен Рончев, който бе в компанията на и на тогавашната си съпруга, и на Мегз, която крещеше, че го обича.

Този сблъсък с правосъдието дълго няма да бъде забравен и затова фенове на Мегз й напомниха да плаща редовно вноските на новата си кола, след като я видяха вчера. Возилото повдигна й въпроса дали Каканашева и Рончев не са се събрали отново, защото от няколко дни бизнесменът джитка из Пловдив с червено Порше, а също от червена кола се показа и Мегз. 

Бившата брадърка коментира и скандала с Жени Калканджиева, която бе арестувана със сина си заради съседски скандал преди два дни. Мегз се скара с модната шефка жестоко по време на седмицата на модата в София. „Събуждам се днес и имам над 200 “поздравителни” съобщения, че Жени е арестувана. Цитирате обидите ѝ от седмица на модата и риалити формати и казвате, че има Господ. Но знаете ли на мен ми стана някак болно отвътре. Всеки прави грешки.

Разликата при популярните е, че всеки разбира за тях. И точно тогава, когато и без това са най-объркани и най ги боли - 200 камери снимат, 200 сайта пишат и 6;7;75)690 хора бързат да се възмутят, порицаят или търсят възмездие. И сякаш за 1 минута от една грешка само всеки забравя всичко, което са правили цял живот и край стават най-големите грешници на света. Не харесвам Жени, тя много пъти се е държала лошо с мен. И по никакъв начин не опитвам да оправдавам някого. Точно аз. Просто тихичко искам да припомня, че има грешка - има наказание, има и прошка. Важно е човек да вземе правилните уроци, да се промени и да продължи по-достоен напред!

И в този момент в едно идеално общество би било много хубаво - ако хората - макар и със строгост, градивна критика и поучителна твърдост, му обяснят къде е сгрешил и му помогнат да се изправи. Това наистина би имало смисъл за всички. А не да се опитаме да смачкаме още повече всеки сгрешил. И малка провокация за размисъл - Не убивайте с думи, смъртните присъди отдавна са отменени почти навсякъде”, призова Мегз.

снимка:инстаграм