Дизайнерката Миглена Каканашева надяна булчинска рокля за най-новата си колекция от проекта Ангелите на МЕГЗ. Риалити шивачката позира редом до красавици, които са в ролята на нейни шаферки. От HotArena твърдят, че облеклото на Мегз не е случайно. Именно така щяла да започне първи епизод на собственото й риалити “Кралицата на Инстаграм”, което скоро ще започне да се върти из онлайн каналите на медията. Миглена щяла да избяга от олтара и да осъзнае, че е родена за слава, пари и работа - не за дом и семейство. Така тя се превръща в Кралицата на инстаграм.

Този сюжет напомня на реалния живот на дизайнерката, която припомняме на два пъти беше на крачка от олтара, но връзките й с двама от най-богатите и желани милионерски наследници у нас се развалиха с гръм и трясък.

Всичко около новото риалити на амбициозното миньонче  тепърва ще се разбере. Единствено се знае, че в момента тече кастинг за подбирането на момичета, които искат да участват в проекта. Това обявиха самата Мегз и ангелите й чрез постове в инстаграм профилите си.