В тазседмичната мисия, която Биг Брадър възложи на съквартирантите, дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз имаше не леката задача сама да излъска най-известната къща в държавата. Крехката брюнетка трябваше да се справи с цялата хасиенда, включително и тоалетните, само за един ден. С автентична униформа на хигиенистка, Мегз прие с охота ангажимента си и без да възрази, въоръжена с ръкавици, парцали, прахосмукачка и с усмивка на лицето, се залови за работа.



"Не знам как тази жена издържа целия ден без да гъкне, без да се оплаче, това е истинска машина просто!", бе възхитен Антон Стефанов, а Даниел Петканов се присъедини към мнението му. Джулиана Гани, която недолюбва дизайнерката обаче, констатира, че Мегз работи на инат и проклетия. Думите й провокираха Маргарита Хранова да й изчете една лекция за човечността и комплексите, с които смята, че силиконката е пропита.



Противно на Мегз, която доказа, че срамна работа няма и че никак не се звездее, Гани си призна, че е отказвала моделски ангажименти от претенции по отношение на тоалетите, с които е трябвало да излезе на подиума. "Аз не харесам ли една рокля, не я обличам", отсече Гани, която свята и камериерската униформа на Мегз за унижение.