Оформи се нова враждебна двойка в светските среди у нас, научи HotArena.

Този път главни действащи лица са топ дизайнерката Миглена Каканашева и плеймейтката Моника Валериева. За войната между двете ни подсказа факта, че Мегз подигравателно изкопира статус на Моника в социалните мрежи, но за финал го завърши с множество иконки на прасенца, което се тълкува като директна обида към плеймейтката.

Предполагаме, че повод за подигравката на Мегз са плъзналите напоследък слухове, че Моника иска да се добере до леглото на половинката й. Чашата преляла и търпението на Бизнесдама на годината се изчерпало, защото моделката дори си позволявала публично да коментира, че много скоро ще вземе не само мъжа й, но и ще подкара поръчковия й джип - "Мерцедес" G class, подарък именно от него.



Сред устните заплахи още били и такива, свързани с модния бизнес на Каканашева. Валериева имала категорични намерения, ако спечели сърцето на милионерския наследник да промени коренно разпределението на парите му. Тя щяла да затвори собственоръчно всички магазини на Миглена, особено фабриката й, тък като тя нямала комплекси да се прави на бизнес дама и щяла да отдаде изцяло времето и вниманието си само и единствено на мъжа до нея. Тя не искала да харчи излишно парите му с огромни инвестиции, а и нямала никакви бизнес влечения относно дрехи, тъй като предпочитала да носи само утвърдени световни марки.



Друг трън в очите на Плеймейтката били Ангелите на Мегз. За нея било абсурдно, че никому неизвестни девойки получават такива космически хонорари, всякакви глезотии и постоянни ангажименти. Тя сама с най-голямо удоволствие щяла да разкара малките звезди, които не спирали да я имитират. И без това твърде дълго се радвали на крадената си слава, време било истински добрите модели в страната да заработят.