Дизайнерката Мегз, за която се твърди, че е сигурен участник в следващия Биг Брадър, чието начало е в понеделник, за пореден път скандализира. Този път става дума за мнение на Коко Шанел от град Раковски по повод деня на будителите. „Новите будители са спортисти, артисти, успешни бизнесмени, плеймейтки. Светът е друг и най-нормалното е младите да живеем с поривите на нашето време”, написа тя и веднага уточни, че се оставя хората да я мислят за луда.

За тежест на разсъжденията си е цитирала големите философи Имануел Кант и Георг Хегел, но в доста странен контекст, който определено показва, че не е чела трудовете им. Според нея липсата на големи философи като двамата обезсмисля свободата в България, извоювана през 19 век. „Не сме имали Кант и Хегел и сме си останали с една свобода, която не знаем какво да правим и днес”, анализира току-що пръкналата се народопсихоложка. Ето още от поста й:


Повечето й последователи реагира с възмущение на дългия й пост и я обвиниха в порочност и опростенческо мислене. Други обаче се съгласиха с тезите й и обясниха, че само тя има куража да казва истината.