Младата дизайнерка Миглена Каканашева очаквано влиза във ВИП Брадър на 11 септември.

Мегз постна на стената си във Фейсбук официално обявление, което я описва с няколко изречения: "Тя е млада. Тя е модел и основател на известна марка, която е в ТОП 10 по продажби в световен онлайн гигант. Тя е Меги Каканашева – Megz”.
Напомняме, че брюнетката стана известна след като участва в друго риалити -„Къртицата” по ТВ7. С днешната дата тя е категорична, че това шоу е дала старт на звездната й кариера, но явно иска да продължи с участието си в подобни предавания. Засега коментарите на феновете на Брадъра предвижват сериозен цирк с участието на дизайнерката, която сътвори чудовищен гаф в „Черешката на тортата”, като реши да сготви яйца от щраус и се провали зрелищно.

Зрители се чудят също как тя ще издържи без интернет, понеже качва през няколко минути клипчета за себе си и продуктите, които продава. Повечето са категорични, че тя със сигурност е договорила специални условия за себе си, в които е записано и използването на модерни технологии, но тайно. След като Мегз изтри снимката си, представяща я като участник, заваляха нови спекулации. Според част от тях просто моделиерката е избързала с обявяването на новината, че влиза в къщата, защото кои са истинските съквартиранти по традиция става ясно чак в първия епизод на 11 септември. Според други тя просто пак си прави реклама с най-чаканото риалити и не е сигурно, че ще готви яйца в къщата на Големия брат.