Мегз пусна нова модна линия-за спортни облекла, точно каквато представи през лятото и Алисия. В типичния си стил амбициозната дизайнерка твърди, че нейните са необикновени, защото са произведени от дишащата материя. За рекламни лица на модната линия са ангажирани колежки на фолкаджийката-младите певици от лекия жанр Данна, Лидия и Десита, които наводниха социалните мрежи с нейните модели.

Фенове на Алисия обаче веднага обвиниха Мегз, че прави мръсно на Алисия и моделите й много напомнят тези на бившата на Валери Божинов. „Да не би Алисия да е измислила черния клин?”, иронизира обвиненията дизайнерката. Други нейни критикари обаче веднага заподозряха, че тя е пуснала скандала с Карбовски, за който млъкна от три дни, за да се шуми още повече около нея и да трупа нови последователи, които да си купуват и новите дрехи.

Такива не липсват, защото много млади дами веднага поискаха да си купят спортните дрехи. Цените им са народни-топовете вървят малко под 30 лева, клиновете-40лв., а гащеризоните по 60 лева.