Анита Мейзер се обяви едва ли не за нулевия пациент, от който е тръгнал COVID-19 сред ВИП-овете в България. Брюнетката, която живее в Лас Вегас, сподели, че била с единия крак в гроба със сълзлив пост в социалните мрежи, на който Hotnews.bg не се наема да вярва. „Оле, хора! Аз съм изкарала вируса! Сега зацепвам, че веднага след като пристигнах в Америка, се поболяха от мене собствениците на българския ресторант и някои от персонала. Съжалявам и моля за прошка, не съм знаела, че съм болна!“, драматизира Анита и продължава шокиращия разказ за здравословните проблеми, които е имала:

„Това беше в края на ноември 2019 г. Сега случайно си прегледах съобщенията и установих, че съм била лепнала короната. Сещам се, че бях на легло пред умирачка. Галена и Фики също бяха в Лас Вегас малко след това в ресторанта, в който работих. Сега разбирам, че Галена се е поболяла след идването си в Америка“ - разказва Мейзер, убедена, че болестта върлува в целия свят много преди февруари месец. Засега Фики, който участва в "Като две капки вода" и изглежда в блестящо здраве не е споделял да е карал короната, както това направи Галена.

Ако все пак подозренията на Мейзер се окажат основателни, Стораро със сигурност ще бъде изследват за вируса. В студиото на предаването всички работят при изключителни мерки за лична безопасност с ръкавици и маски, мери се температурата, а водещият Васил Василев-Зуека носи дори шлем, който да крие цялото му лице. Продуцентът Магърдич Халваджиян е категоричен, че ако дори един от екипа се разболее, шоуто ще трябва да спре и да потопи в скръб всички зрители, които копнеят поне една вечер да се забавляват и танцуват.