Мел Би от Spice Girls се сдоби с ограничителна заповед срещу съпруга ѝ Стивън Белафонте, пише Daily Mail.

За краха на брака им се разбра миналия месец, но сега Мел Би разкрива жестоки подробности за съвместния им живот.

По думите ѝ, Стивън често ѝ е посягал, дори е искал да правят тройки с други жени и то в продължение на цялото им 10-годишно съвместно съжителство.

41-годишната спайска направи списък на страховитите злоупотреби над личността ѝ, сред които има обвинение в душене, влачене по килима.

И макар певицата да подаде молба за развод едва миналия месец, тя заявява, че малтретирането е започнало още от първата година на брака им през 2007 г.

TMZ пише, че Стивън е поставил двете си ръце около врата ѝ, започнал да я души и после я е хвърлил върху твърдата подова настилка в момент, когато тя се е готвила за участие в американското шоу за таланти "Dancing With The Stars".

В документите Мел твърди, че жестокостта му към нея се превръща във всекидневие. Тя твърди, че Белафонте също така я е удрял и е сцепил устната ѝ, докато е снимала с Usher за X Factor през 2012 година, защото е ревнувал.

След като го попитала как сега ще се появи по телевизията с телесна повреда, той ѝ обяснил, че е трябвало да помисли преди да флиртува.

Удар от негова страна е имало и ден преди Мел да излезе със Spice Girls по време на изпълнението им на церемонията на закриването на Олимпийските игри.

Певицата твърди, че нараняванията ѝ са били толкова тежки, че кожата ѝ дори е била изгаряна.

Дори веднъж, когато тя искала да се обади в полицията и да се оплаче, той я заключил в спалнята.

Мел Би и Белафонте имат дъшеря – Мадисън, родена през 2010 г. Певицата има още две деца - от първия си брак с танцьора Джими Гулзар и от Еди Мърфи, който така и не иска да признае детето, докато не си направи и ДНК тест за бащинство.