43-годишната знойна певица от Spice Girls Мел Би нарече бившата си колежка Виктория Бекъм „кучка“. Групата се събра отново и наскоро стартира турнето си, но съпругата на футболната звезда Дейвид Бекъм отказа да се присъедини към бандата, която й донесе световна популярност.

"Тя е малко кучка, но я обичам. Все още съм разочарована, че не се присъедини, но паля свещи, че ще си смени решението“, каза Мел Би пред Пиърс Морган в шоуто му „Life Stories“. Тя допълни още, че и до сега не е напълно простила на друга своя колежка от групата – Гери Хорнър (Халиуел) за напускането й на Spice Girls през 1998 г. „Бях толкова наистина, наистина бясна защото започнахме всичко ние петте, заедно, и не може да ни се получи ако не сме петте заедно. Тогава, в Осло тя напусна навръх рождения ми ден, всъщност ден преди това. Каква кучка само", отсече тя.

Риана: Зарязах партитата

Мел би не спести и подробности от интимните си отношения с Гери през 90-те. На въпроса: „Тук трябва да си брутално откровена – преспа или не с Гери Халиуел?“, тъмнокожата певица отговори: "Да. Всички спяхме в едно легло, не, не по този начин, поне не всички“. Този отговор не задоволи водещият и той отново я попита, на което Мел поклати глава и се усмихна, пише "Монитор".