Организаторите на наградите „Златен глобус“, които ще бъдат раздадени тази неделя, успяха да изненадат всички с избора си на водещ за церемонията. Те разкриха ексклузивната новина в Twitter, а именно – водещ ще е Мел Гибсън!

Това предизвика вълна от реакции, повечето от които бяха негативни. „Мел Гибсън? Толкова ли сте отчаяни!?“ и „Да не сте полудели!“ бяха част от по-меките коментари под новината.

60-годишният актьор и режисьор все още не може да възроди кариерата си след онзи инцидент през 2006 година, когато го хванаха да кара пиян, а след това наруга полицаите и всички евреи, обвинявайки ги за войните в света (груба грешка, ако си звезда в Холивуд). Последваха и драми в личния му живот, като през 2010 година тогавашната му приятелка Оксана Григориева разпространи записан телефонен разговор с Гибсън, в който сипе расистки обиди, ругае и хомосексуалистите.

Изобщо, актьорът извърши всички непростими грехове и може би завръщането му сега като водещ на "Златните глобуси" е начин да започне да възражда кариерата си. Да видим обаче дали ще се справи. И дали евреите, хомосексуалистите и цветнокожите са готови да му простят.

Източник: eva.bg, Сн.: Getty Images/Guliver