Мелания Тръмп блесна в стилен коледен тоалет, оприличаващ я на ангел. Поводът да видим първата дама на САЩ, облечена по този начин, е официалното представяне на коледната украса в Белия дом, което се състоя в понеделник, 27 декември.

В красивата празнична вечер гости й бяха деца и студенти от близката военна база, които рисуваха и майсторяха различни занаятчийски изделия.

С избора си на подобен аутфит Мелания за пореден път доказа, че e вярна на класическата визия. Разкрояващата се надолу рокля с дължината под средата на прасеца, бе изцяло в бяло, с кръгло деколте, със спускащ се до лактите камбановиден 3/4 ръкав и златисто коланче. Тоалетът досущ напомняше костюмчето на традиционните ангелчета от коледната украса, популярни в западната култура.

Венци с червена панделка красяха външната страна на всеки прозорец на Белия дом. Светещи клонки, поставени в коридора, пък отвеждаха до пищно украсеното 6-метрово коледно дърво на семейство Тръмп, разположено в центъра на синята зала.

До него впечатление правеше 160-килограмовото копие на Белия дом, изготвено от джинджифилово тесто.

Коледни дръвчета, посипани със снежна декорация, привнасяха допълнително коледно настроение из коридорите на Белия дом.

Всяка една стая пък можеше да се похвали със своя уникално украсена елха. През цялото време из стаите на Белия дом танцуваха балерини под музиката на Чайковски от балета "Лешникотрошачката".

Мелания Тръмп също така не пропусна да оповести и публично на профила си в Туитър, че Белият дом е вече изпълнен с празнично настроение под светлините на красиви коледни украшения и че е готов за предстоящите чествания. Първата дама отправи и пожелание за Весела Коледа и щастливи новогодишни празници.

Текст: Woman.bg