Чаша урина, плисната в лицето на Златка Райкова, става причина за мутренското меле в несебърско заведение в нощта на събота.

Очевидци на кървавия бой разказват подробности около инцидента и истината за това кой е предизвикал мелето.

Всичко започва, когато дясната ръка на Митьо Очите - Станимир Додов – Стамбата, накарал диджея да поздрави Златка Райкова по микрофона. Стамбата заедно с видни общински съветници от Несебър, както и шефа на РИОСВ – Бургас Бойчо Георгиев, били разположени точно до сепарето на плеймейтката, Камен Балбузанов – Куката и компания.

Според разказа на един от сервитьорите групичката на Стамбата през цялото време се заяждали с хората на Куката, които пък се опитвали да избегнат конфликта.

„Хората на Митьо Очите провокираха мелето, явно надъхани от него. Секунди след като той си тръгна, солидно пияните му „лейтенанти” започнаха да замерват с кубчета лед Камен Куката и сътрапезниците им“, спомня си сервитьорът пред „Всеки ден“, пише hotarena.net.

Когато хората на Димитър Желязков разбрали, че и така не могат да ги провокират, взели брутални мерки.

„Наркобаронът Стамбата отново привика диджея, като този път го накара да поздрави Златка Райкова с думите: „за Златка, която прави най-добрите свирки на Балканите”. Диджеят се уплаши и се скри в тоалетната. След него тръгна Христо Широката, който се върна след две-три минути, носещ водна чаша, пълна догоре с…урина“, разказва очевидецът. След това залял със съдържанието Русата Златка в лицето.

„Тогава започна боят – Камен Куката скочи и удари Широката, но онзи е огромен и дори не трепна от удара. Секунди по-късно вече се биеха над 40 човека – хвърчаха маси и столове, чупеха се бутилки. Стамбата налетя на Камен Балбузанов с бутилка уиски и строши шишето в главата му. Не е вярно, че Куката е посечен с мачете, удариха го с бутилка. Един от гардовете на Стамбата действително извади меч, но не нарани никого с него – оттам сигурно са се заблудили хората…”, образно описва бруталното меле сервитьорът.

По думите му хората на Куката и Златка Райкова през цялото време си стояли кротко и избягвали пререканията, но моментът с урината прелял чашата…

Камен Куката бил откаран по спешност, но малко по-късно напуснал болницата по собствено желание и отпътувал за родния си град Плевен, където е хоспитализиран.