Отново е време за Светска дисекция...

Теодора пее "Бягай" и ние наистина ще избягаме

Поп фолк певицата Теодора ни поднесе нов клип към песента си "Бягай" и май наистина ще избягаме, виждайки какво са й причинили нейните фризьори.

С този огромен обем на косата Теодора можеше да бъде модерна преди няколко години, когато топираните коси бяха хит. Сега може да събуди само смях, защото главата й прилича по-скоро на балон. Колко ли лак за коса е изхабен?

Райна - мемоарите на една девица

Райна, но не Кабаиванска, даде поредното си интервю пред "Отчаяните съпруги", където основна тема не бе творчеството й, а личният живот, който всъщност липсва.

Оказва се, че ако върви така с рогите напред македонското девойче може да остане стара мома, тъй като прелита от танцьор на танцьор без много да си поплюва, докато се прави на истинска девица с морал и безапелационни норми.

И добре, че Вихра и Мая не събраха Райна с Андреа, която гостува малко след пилето на поп фолка, че щяхме да видим истински екшън и екстеншъни по земята.



Юки, стига се цупи!

Юксел Кадриев не спря да се оправдава, че не е гей и пак ни е доста съмнително, но все пак... бихме му повярвали ако след жена му, която каза, че е имал връзка с Евгени Минечев, самият той не отиде при Венета Райкова, за да каже в "Горещо", колко горещо е било в леглото им.

Истината е, че след толкова скандали около Юки, навярно му е паднал... рейтинга. А дали отново ще може да го вдигне и кой ще му го вдигне, остава загадка.