Репортерът на „Господари на ефира“ Боби Ваклинов сподели, че има сериозна връзка с мениджърка на голяма финансова фирма и двамата дори живеят заедно. Все още не са сключи брак, но той не е изключен. Благоевградчанинът бе категоричен, че е намерл жената на живота си. Професията на любимата му е твърде далеч от неговата, но това не влияе на прекрасните им отношения. Явно новата любов на Боби, чието име телевизионерът държи тайна, е получила и одобрението на майка му, която все още е най-важната жена в живота на репортера.

Ваклинов призна в предаването „На кафе“, че се съветва с родителката си много често и обсъжда появата си в ефир. Майката на репортера е актриса и затова му дава ценни съвети за поведение пред камера.
Hotnews.bg припомня, че Ваклинов не за първи път лети на крилете на любовта. През 2014 година той дори се сгоди за тогавашното си гадже Ивана, но няколко месеца по-късно приказката им приключи. Тогава Боби не пожела да разкрие причината, но изрично уточни, че не става дума за изневяра. Да се надяваме, че с мениджърката това няма да се случи