Новата двойка, която се включи в най-вълнуващия социален експеримент „Женени от пръв поглед“, се радва на дълга и завладяваща първа вечер като семейство, а отношенията между другите две двойки са едновременно хладни и горещи. На какво се дължи дисхармонията в едно от семействата, вижте в новите епизоди на предаването. 


След като казаха „Да“ пред най-близките си хора, Юлия и Михаил започват да се опознават и прекарват вълнуваща първа брачна нощ. Двамата скъсяват дистанцията и откриват много общи неща помежду си. Какво обсъжда новото семейство за съвместното си бъдеще преди пътуването, какви тайни крие първата им нощ заедно и какво поражда недоволство в красивата булка, проследете в новите епизоди на социалния експеримент „Женени от пръв поглед“.


Докато Юлия и Михаил се сближават, в отношенията на младото семейство на Ивана и Мерал се усеща дистанция. Динамичното ежедневие и професионалните ангажименти, свързани с новия музикален клип на Ивана, будят ревностни чувства в Мерал. Напрежението помежду им взема превес в навечерието на най-романтичния празник, когато двамата слагат картите на масата и споделят най-големите си страхове.


В отношенията между най-зрялата двойка в социалния експеримент – Таня и Светозар, цари хармония. Таня се отпуска все повече в компанията на съпруга си и му оказва подкрепа в напрегнат за него момент. През какви житейски изпитания преминават трите двойки в революционния експеримент, проследете в новия епизод на „Женени от пръв поглед” тази вечер