Професионалният танцьор Атанас Месечков, който нашумя покрай изявите си в "Денсинг старс", е най-новата мишена на столичните златотърсачки, пише Pik.bg. Освен, че пленява женското внимание с идеална външност, снажният мачо бил и доста заможен.

Досега Наско упорито криел финансовите си възможности, за да не го нападнат леки силиконки с интерес към банковата му сметка, но негов приятел го издал, че е милионер.

Оказва се, че Месечков върти успешен бизнес със строителни материали за милиони и бил не по-малко заможен от половинките на чалга дивите.

"Семейството ми има магазин, който съществува вече повече от 20 години, но дядо ми се занимаваше с развитието му, а сега вече е в мои ръце. Естеството на работа се състои в собствено производство на циментови изделия – тротоарни плочи, паркинг тела, тухли, коминни тела и др. В него има цялостно оборудване на строителни артикули от пясък и цимент, до отвертки“, призна след фала на авера си и самият Месечков, който се прочу с тв любовта си с каскадьорката Стелла в "Денсинг старс".

Наско не крие, че през ръцете му минават солидни средства, но е категоричен, че не е от хората, които ще се фукат с това. Нямал и намерение да парадира със скъпи коли, часовници и дрехи, а искал да влага спечеленото в развитие на бизнеса си.