Наско Месечков и съпругата му Кремена разказаха как живеят след появата на дъщеричката им Айлин.

Двамата гостуваха на Гала, където бяха дошли с бебето, но не го показаха в ефир.

Майката Айлин, която е на 2 месеца, вече е приключенка. Семейството пътувалo с кола до Виена цели 12 часа. На пътешествието те са били с дъщерята на Кремена. На унгарската граница дори били запитани дали живеят във Виена, а когато се разбрало, че просто пътуват, граничният полицай им направил жест, че са луди да пътуват с толкова малко бебе. Семейството планува и ваканция на Малдивите.

Коледа обаче са посрещнали в семейна обстановка вкъщи заедно с майката на Наско. На Нова година двамата излезли за два часа, но нямали търпение да се приберат при малката си дъщеричка. "Не искаме да се отделяме от нея", сподели Наско. Те я водели от 11-ия ден навсякъде с тях, дори по бизнес срещи.

Атанас, за когото това е първо дете, разказа как се чувствал, когато се е родило бебето. Имал силно сърцебиене и краката му се подкосили. "Загубих ума и дума. Първите няколко седмици подскачах от всяко нейно движение", разказа танцьорът.

Семейството благодари специално на д-р Константин Петров, който е водил раждането. То минало абсолютно безпроблемно. Наско бил допуснат в предродилна зала, а после и за малко в родилна, но Кремена предпочела той да излезе.

Името Айлин са избрали, защото било много нежно. Турският му корен означавал луна или вдъхновение, а в американския свят означавало красота, но по-скоро душевна.

Младите родители са много щастливи. Те не оповестили бременността на Кремена веднага, както първия път, защото този път решили да бъде така.

"Щастието обича тишината. Изпитахме една болка предния път - 10 дни преди сватбата. Този път решихме, че това е нещо наше, сподели Наско.

Малката Айлин има и по-голяма сестра, и брат, които са деца на Кремена, пише dir.bg

Танцьорът от Dancing stars и неговата любима сключиха брак през септември миналата година на красива церемония в Балчик.