Танцьорът Атанас Месечков хлътна до уши по петричката боркиня Евелина Николова.

Шампионът на България по латино танци избра нестандартен начин да пожелае световна титла на петричката гордост в борбата. На бургаския плаж Месечков изписа на пясъка нежно послание в сърце – Ева 1st PL (Ева на първо място).

Така 27-годишният танцьор и учител по танци отправи най-искрените си пожелания към любимата си за завоюване на световна титла. Постът, който той написа към Ева, бе: Good morning from BG and good luck my baby („Добро утро от България и късмет, моя любима“).



От няколко месеца двамата не крият близките си отношения и в профилите им в социалната мрежа се появяват все повече и повече снимки, където са заедно, както и закачливи кореспонденции, съобщава в."Вяра". Дали между тях е пламнала искрата на любовта, може само да се предполага, но са факт доста предизвикателни снимки, послания и откровения.



В момента Спортист номер 1 на Кюстендил за 2011 година Евелина Николова е на лагер с националния тим на България в американския град Боисе, а на 7 септември тръгва за Лас Вегас, арена на схватките от планетарния шампионат от 8 до 14 септември. През тази година чаровницата стана сребърна медалистка на ЕП 2015 до 23 г. и бронзова на евроигрите в Баку.