Професионалният танцьор Атанас Месечков е поредната публична личност, която ще съди жълт вестник.

Едно от всекидневните ни издания, на което Наско не желае да прави реклама е публикувало компрометираща го материал, който провокира шампиона по спортни танци да си търси правата в съда. Ето каква е и позицията му по отношение на клюкарските издания у нас:

"'Често пъти в България се дискутира темата за емиграцията, за това, че младите бягат от държавата ни, за да се развиват в чужбина, и за да устроят там по-красивото си бъдеще. Задавали ли сте си обаче въпроса какво ги подтиква да вземат това решение - нека ви отговоря - МЕДИИТЕ - и по-конкретно жълтите, които за съжаление у нас са 90% от публичното пространство. Изопачената истина, която показват, пречупена през призмата на тяхната представа за сензация, разгрозява и омърсява живота в България. Разни жълтурковци, обслужващи чужди интереси, не могат да уважат таланта ми, старанието, което полагам, за да дам частица от дарбата си на децата на България, правейки ги шампиони, по-здрави, по-дисциплинирани, по-целеустремени. Опитват се да ме уязвят с провокации, но аз ще остана ТУК и ще се преборя с тази паплач, продължавайки да преподавам изкуството си, междувременно обаче слагам край на търпението си към вас и най-отговорно ви заявявам, че предстои да се срещаме ... този път обаче не вие, а аз ще ви каня за "интервюта" с призовки, а мястото на срещите ни, ще бъде съдебната зала!", закани се Наско Месечков.

Вестникът, които разгневи Месечков вероятно е ''Всеки ден'', на чиито страници днес има материал за танцьора, озаглавен "Месечков чисто гол се предлага на мъже''. В статията се обяснява, че соченият за бисексуален танцьор използва голи снимки, за да се промотира в интернет сайтове, а към публикацията има и чисто голи снимки на танцьора.